Σύντομες μαρτυρίες για το ιατρείο μας

Οι εντυπώσεις των ασθενών μας

Τσιμέκης Γεώργιος, Laser Μυωπίας
«Όλα είναι μια απόφαση σε αυτή τη ζωή…..που πραγματικά μου πήρε περισσότερο χρόνο να τη λάβω παρά να την πραγματοποίησω! Όταν τελικά έλαβα την απόφαση να διορθώσω τη μυωπία μου, όλα αποδείχτηκαν πολύ εύκολα και ταχύτατα. Καταρχάς ο γιατρός μου έλυσε όλες μου τις απορίες σχετικά με τη διαδικασία της επέμβασης, την προετοιμασία, αλλά και τη μετεγχειρητική φάση, κάνοντας με να νοιώσω ασφαλής και απολύτως έτοιμος να προχωρήσω σε αυτή. Πρώτο βήμα ήταν ένας σχολαστικός προεγχειρητικός έλεγχος, ώστε να οριστούν οι ακριβείς παράμετροι της επέμβασης, αποτελούμενος απο πολλά ειδικά μηχανήματα με διασκεδαστικές, για μένα, ψυχεδελικές εικόνες. Μετά τον έλεγχο αυτό ορίστηκε το ραντεβού για την επέμβαση. Η επέμβαση, αυτή καθ’αυτή, ήταν ακριβώς όπως την είχε περιγράψει ο γιατρός και ίσως πιο απλή τελικά. Μερικά δευτερόλεπτα το κάθε μάτι κι ένα δεκάλεπτο όλη η διαδικασία! Μετά την επέμβαση, ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού ακριβώς, η αποκατάσταση ήταν ταχύτατη κι αποτελεσματική! Τελικά απορώ γιατί τόσα χρόνια παιδευόμουν με γυαλιά και φακούς επαφής!»
Xρήστος Χανιώτης, Laser Μυωπίας
Μια σοβαρή μόλυνση από τους φακούς επαφης με εκανε να παρω τη μεγάλη απόφαση! στην αρχή ήμουν διστακτικός αλλά όταν περνάς απο τις πρώτες εξετάσεις και σου κερδίζει την εμπιστοσύνη ο γιατρός εξηγώντας σου όλες τις παραμέτρους του χειρουργείου τότε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Ειναι απλα τα πραγματα και γρηγορα (10 λεπτά)… μπαίνεις… λίγο κολλύριο…λιγο ακόμα κολλύριο…βλέπεις μια κόκκινη κουκκίδα για λίγα δευτερόλεπτα και…έτοιμος!!! βάζεις τα γυαλιά ηλίου και πας σπίτι σου!!! περίπου για 2-3 μέρες μετά νιώθεις ενα φυσιολογικό τσούξιμο αλλα αυτό δεν ειναι τίποτα μπροστά στα αποτελέσματα του ότι ΒΛΕΠΕΙΣ χωρίς γυαλιά η φακούς πια! μια βδομάδα μετά (ψάχνοντας τα γυαλιά σου στο κομοδίνο ξυπνώντας το πρωί αλλά καταλαβαίνεις πως δεν τα χρειάζεσαι) συνειδητοποιείς αυτό που σου λέγανε φίλοι που έχουν κάνει λέιζερ…είναι πραγματικό θαύμα!!! και αυτό επιτεύχθει με την άψογη επαγγελματικότητα του γιατρού μου…Χριστόφορου Γκουντή ο οποίος ήταν εκεί σε οτι κι αν χρειάστηκα οποιαδήποτε ώρα πριν και μετα το χειρουργείο!
Νότα Παπαναστασίου, Δικηγόρος, Laser Μυωπίας
Όταν πήγα στον οφθαλμίατρο ταλαιπωρούμενη για άλλη μία φορά από επιπεφυκίτιδα, θόλωναν τα μάτια μου και πόναγα. Ο γιατρός μου συνέστησε να ξεχάσω τους φακούς για μερικές μέρες. Αδύνατον σκέφτηκα δεν μπορούσα να κάνω όλα όσα ήθελα με τα γυαλιά μυωπίας, γυμναστήριο, τρέξιμο και όλα τα αλλα.Τότε για καλή μου τύχη γνώρισα τον κο Γκουντή. Μου μίλησα για την εγχείρηση αφαίρεσης της μυωπίας με laser. Στην αρχή ενθουσιάστηκα αλλά πανικοβλήθηκα συνάμα. Έψαχνα στο διαδίκτυο σχετικά με την εγχείρηση αυτή και είχα αγχωθεί και αν κάτι δεν πάει καλά και αν ,..... Ευτυχώς ο κος Γκουντής ήταν δίπλα μου, πρόθυμος , μου εξηγούσε τα πάντα και έδειξε μια απίστευτη κατανόηση και υπομονή. Όταν έφτασε η μέρα της εγχείρησης, ένιωθα ανησυχία αλλά κατά βάθος αισθανόμουν σίγουρη για τον γιατρό μου και ότι όλα θα πάνε καλά.Ετσι και έγινε η όλη διαδικασία κράτησε το πολύ 20 λεπτά. Η δε εγχείριση και στα δύο μάτια συνολικά 1 λεπτό. Δεν το πίστευα ότι τελικά ήταν τόσο απλό! Οταν βγήκα από το χειρουργείο , τα μάτια μου δεν ήταν καν κόκκινα, πήγα στο σπίτι τόσο χαρούμενη και ανακουφισμένη που ακόμη το συναίσθημα αυτό δεν το έχω ξεχάσει, όπως και το συναίσθημα που ξύπνησα την επόμενη ημέρα και έβλεπα χωρίς γυαλιά και το ότι απο τότε πια ανοίγω τα μάτια μου στην θάλασσα και βλέπω τα πάντα όπως όταν ήμουν μικρό παιδί. Σας ευχαριστώ γιατρέ , η εγχείρηση μυωπίας ήταν το καλύτερο δώρο στον εαυτό μου.
Όλγα Βλαχογιάννη, Αεροσυνοδος, Laser Μυωπίας
Είχα τη τύχη να χειρουργηθώ από έναν εξαίρετο γιατρό και προπάντων έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο. Ο κύριος Χριστόφορος Γκουντης έχει την ορθή κρίση αλλά και όλες εκείνες τις δεξιότητες για τις οποίες διακρίνεται και ξεχωρίζει όχι απλώς ως γιατρός αλλά και ως άνθρωπος . Μιλώντας για αυτόν , δεν πρόκειται απλά για έναν καλλιεργημένο και ολοκληρωμένο άνθρωπο αλλά πολύ περισσότερο για έναν λαμπρό επιστήμονα που έχει την ορθή κρίση όπως και σοβαρότητα για να σταθεί με ενσυναίσθηση στο πρόβλημα και στον ασθενή κάνοντας τον να νιώσει την απαραίτητη ασφάλεια και σιγουριά που απαιτείται για τη διαδικασία του χειρουργείου. Μέσα από όλους εκείνους τους απαραίτητους προεγχειρητικούς έλεγχους που διεξάγει, με την άμεση παρέμβαση στο πρόβλημα αλλά και όντας δίπλα στον ασθενή και κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας χτίζει την απαραίτητη σχέση εμπιστοσύνης που ο κάθε ενδιαφερόμενος θα επιθυμούσε. Ακόμα και αν η σκέψη του χειρουργείου φαντάζει τρομακτική, η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και ακόμα περισσότερο στα χέρια ενός εξαίρετου γιατρού όπως είναι ο κύριος Χριστόφορος Γκουντης, γίνεται παιχνιδάκι. Ο λόγος της δικής μου επέμβασης ήταν περισσότερο για πρακτικούς λόγους παρά αισθητικούς, εργαζόμουν ως αεροσυνοδός και η ξηρότητα της ατμόσφαιρας στο αεροπλάνο, η καθημερινή διαδικασία φακών επαφής και οι συχνές μολύνσεις εξαιτίας αυτών, με είχαν κουράσει. Σήμερα μετά το χειρουργειο η όραση μου είναι άψογη και το οφείλω στον κ.Χ.Γκουντη, τον οποίο και θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα στο κάθε ενδιαφερόμενο χωρίς δεύτερη σκέψη.
Zoυπάνος Κων/νος, Συνταξιούχος, Χειρουργείο Καταρράκτη
"Πριν από λίγους μήνες υποβλήθηκα σε εγχείρηση καταρράκτη. Η επέμβαση ήταν ανώδυνη και είχε μεγάλη επιτυχία. Η πορεία της ανάρρωσής μου ήταν γρήγορη ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες του γιατρού μου κ. Χριστόφορου Γκουντή και μέσα στα πλαίσια του χρονοδιαγράμματος που μου είχε θέσει. Η όραση μου στο εγχειρισμένο μάτι επανήλθε πλήρως και βλέπω χωρίς την βοήθεια γυαλιών. Πολύ σύντομα θα προχωρήσω σε επέμβαση και στο άλλο μάτι. Ευχαριστώ πολύ τον γιατρό μου κ. Χριστόφορο Γκουντή για την αποκατάσταση της όρασής μου". Με εκτίμηση Κωνσταντίνος Ζουπάνος
Ηρώ Καργιοπούλη, Συμβολαιογράφος, Σοβαρή ξηροφθαλμία εκ φακών επαφής
Ο Χριστόφορος Γκουντής είναι ο προσωπικός μου οφθαλμίατρος την τελευταία 5ετία.Το οφθαλμολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω, είναι η μυωπία. Προ ενός έτους περίπου, αντιμετώπισα σοβαρότατο θέμα ξηροφθαλμίας, που οφείλετο στη χρόνια χρήση των φακών επαφής. Η επώδυνη αυτή κατάσταση κράτησε συνολικά 8 μήνες. Η αντιμετώπιση του προβλήματος μου, ήταν άμεση και η πλέον κατάλληλη από τον θεράποντα ιατρό μου, ο οποίος με στήριζε ακόμα και ψυχολογικά. Σήμερα έχω θεραπευτεί πλήρως, αποκτώντας ξανά ποιότητα ζωής. Ο Χριστόφορος είναι ένας εξαιρετικός και έμπειρος επιστήμονας, αλλά πάνω από όλα ένας ΗΘΙΚΟΣ άνθρωπος, ο οποίος βρίσκεται νυχθημερόν κοντά στους ασθενείς του! Τον ευχαριστώ για όλα... "
Μιχάλης Αγγελής, Laser Υπερμετρωπίας
Θα ήθελα να σας διηγηθώ την εμπειρία μου από την επέμβαση laser που έκανα με τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο Χριστόφορο Γκουντή. Καταρχήν δεν το θεωρώ επέμβαση αλλά μία απλή επίσκεψη σε γιατρό. Ένιωθα άνετα καθ'όλη τη διαδικασία διότι με ενημέρωνε συνεχώς κάθε στιγμή για το τι κάνει. Η διαδικασία ήταν απλή και με θεαματικά αποτελέσματα!! Χριστόφορε σ' ευχαριστώ για όλα!!
Παναγιώτης & Γεώργιος Δαννές, Σώματα Ασφαλείας, Laser Μυωπίας
Είμαστε δύο αδέρφια που λόγω της εργασίας μας στα σώματα ασφαλείας (Ειδικές δυνάμεις & Αστυνομία) δεν θα θέλαμε να φοράμε φακούς επαφής ή γυαλιά. Ψάχνοντας πληροφορίες για το χειρουργείο ένας άλλος Οφθαλμίατρος μας σύστησε τον εξειδικευμένο Χειρουργό Οφθαλμίατρο στα Laser Μυωπίας κύριο Γκουντή Χριστόφορο. Η εμπειρία μας από την επέμβαση ήταν από τις καλύτερες, δεν αισθανθήκαμε καμία σημαντική ενόχληση και σε μικρό χρονικό διάστημα μετά την επέμβαση βλέπαμε πολύ καθαρά και οι δύο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο Χριστόφορο Γκουντή για όλη την βοηθεία του πριν, κατά την διάρκεια και μετά το χειρουργείο. Είστε ένας από τους καλύτερους ιατρούς!