Το πιο σύγχρονο Laser Μυωπίας σήμερα διορθώνει ένα βαθμό μυωπίας σε μόλις 1,3 sec

1 στους 1.000 χρήστες φακών επαφής εκδηλώνουν ανά δεκαετία σοβαρή επιπλοκή που θέτει σε κίνδυνο την όραση.
25 Ιουνίου 2015
Το άγχος αυξάνει την κούραση των ματιών
16 Ιουλίου 2015
Όλα

Το πιο σύγχρονο Laser Μυωπίας σήμερα διορθώνει ένα βαθμό μυωπίας σε μόλις 1,3 sec

Το πιο σύγχρονο Laser  για την διόρθωση της Μυωπίας σήμερα είναι το SCHWIND  Amaris 1050RS, διορθώνοντας ένα βαθμό μυωπίας σε μόλις 1,3 sec

Μόνο το AMARIS είναι σε θέση να εκτελέσει TransPRK.

Differences-between-Schwind-Lasers (1)SCHWIND-Amaris-Product-Family-HQ-Index

Όλα τα άλλα λέιζερ, απαιτούν τουλάχιστον 2-3 ξεχωριστές φωτοαφαιρέσεις με λέιζερ για να πραγματοποιήσουν μια παρόμοια επέμβαση. Πρέπει να αφαιρεθεί το επιθήλιο στο πρώτο στάδιο, και ακολουθεί  μια δεύτερη εκτομή για να διορθώσει στο  στρώμα του κερατοειδούς την διάθλαση, καθώς και την αλλαγή στην διάθλαση που προκαλείται από την πρώτη εκτομή με λέιζερ στο επιθήλιο. Στο παρελθόν, η απομάκρυνση του επιθηλίου δεν ήταν πάντα σωστή και αυτό προκαλούσε μια αλλαγή στο τελικό αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, δεν υπήρχε πάντα καλή ακρίβεια σε αυτό το είδος της θεραπείας. Σήμερα το Amaris 1050RS αφαιρεί το επιθήλιο γρηγορότερα από το 500S κατά 50%, και σε σχέση με το 750s κατά 40%. Η σμίλευση του κερατοειδούς διαρκεί περίπου από 15 έως 45 δευτερόλεπτα, διορθώνοντας ένα βαθμό μυωπίας σε μόλις 1,3 δευτερόλεπτα.

Απλά φανταστείτε, ολόκληρη η επέμβασή σας να διαρκεί μόνο 45 δευτερόλεπτα! Αυτά τα τα 45 δευτερόλεπτα θα αλλάξουν  την όραση σας και τη ζωή σας προς το καλύτερο. Οι μικρότεροι χρόνοι θεραπείας δίνουν επίσης μεγαλύτερη άνεση για τον ασθενή κατά τη διάρκεια αλλά και για μετά την επέμβαση.

 

Χριστόφορος Γκουντής
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Επιστημονικός Συνεργάτης Α’ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής «Γ.Γεννηματάς»
Τμήμα Υαλοειδούς- Αμφιβληστροειδούς
Ιατρείο Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 32 Ηλιούπολη 1ος όροφος

τηλ. 2109735318 κιν. 6942427744

Comments are closed.