Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνετε LASER?

Πόσο καιρό έχετε το μακιγιάζ σας; Πόσο συχνά πρέπει να το αλλάζετε;
25 Σεπτεμβρίου 2016
Σύγχρονη μέθοδος για διόρθωση μυωπίας και αστιγματισμού με laser.
19 Οκτωβρίου 2016
Όλα

Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνετε LASER?

Το πιο σύγχρονο Laser, διορθώνει ένα βαθμό μυωπίας σε μόλις 1,3 sec. Μπορούμε να διορθώσουμε με Laser μέχρι και 12 βαθμούς για μυωπία, 6,5 βαθμούς για υπερμετρωπία και 6 βαθμούς για αστιγματισμό. 

Ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος Γκουντής Χριστόφορος ΜD συνεργάζεται με την υπερσύγχρονη κλινική «ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ» όπου έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 90.000 επεμβάσεις laser. 
Ιατρείο: Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 32 , ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΤΤΙΚΗ
email: [email protected]

Για να ενημερωθείτε μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο τηλέφωνο 210.97.35.318

Η διόθρωση της μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού με Laser είναι μια υψηλής τεχνολογίας διαδικασία, απλή και γρήγορη, που διαρκεί λίγα λεπτά για κάθε μάτι και γίνεται με τη χρήση μόνο αναισθητικών σταγόνων έτσι ώστε να μην αισθανθείτε καθόλου πόνο. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο αφού η διόρθωση της όρασης επιτυγχάνεται με την οριστική μεταβολή του σχήματος του κερατοειδή.  Για να μπορεί κάποιος να κάνει την επέμβαση θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, ο βαθμός της μυωπίας να είναι σταθερός (όχι αλλαγές πάνω από 0,75) το λιγότερο για 1 χρόνο, να μη πάσχει απο χρόνιες παθήσεις των ματιών και για γυναίκες να μη θηλάζει ή εγκυμονεί.

Εάν λοιπόν επιθυμείτε να απαλλαγείτε από τα γυαλιά και τους φακούς επαφής για πάντα, τα βήματα είναι απλά, σύντομα και ακολουθούν μια διαδικασία που έχει στόχο να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τον ασφαλέστερο τρόπο:

• Το πρώτο βήμα είναι η επίσκεψή σας στο ιατρείο μας για να ενημερωθείτε αναλυτικά για την επέμβαση και το τι θα πρέπει να περιμένετε από αυτήν. Θα πάρουμε το ιστορικό σας και θα εξετάσουμε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για να υποβληθείτε με ασφάλεια σε διαθλαστική επέμβαση.
• Στη διάρκεια αυτού του ελέγχου θα υποβληθείτε σε μια σειρά ειδικών διαγνωστικών εξετάσεων που θα καθορίσουν με ακρίβεια αφενός μεν το μέγεθος του κερατοειδικού ιστού που θα φωτοαφαιρεθεί με το laser και αφετέρου τη μέθοδο που θα επιλεγεί προκειμένου να έχουμε ασφαλές μετεγχειρητικό αποτέλεσμα. Αν φοράτε φακούς επαφής, είναι απαραίτητο σε αυτή την επίσκεψη, να τους έχετε βγάλει για ανάλογο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον τύπο φακών που φοράτε (7 ημέρες).
• Την ημέρα της επέμβασης θα χρειαστεί να είστε κοντά μας περίπου δύο ώρες ενώ η παραμονή μας μέσα στη χειρουργική αίθουσα διαρκεί σχεδόν 15 λεπτά και για τα δύο μάτια.
Στη διάρκεια της επέμβασης θα είστε άνετα ξαπλωμένοι σε μια χειρουργική καρέκλα και δεν πρόκειται να αισθανθείτε καθόλου πόνο. Θα σας ζητήσουμε να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε κάποιο φως και στη συνέχεια με την καθοδήγηση ενός εξαιρετικά εξελιγμένου λογισμικού, θα εφαρμοστεί το laser το οποίο θα σμιλεύσει τον κερατοειδή του ματιού και μεταβάλλοντας το σχήμα του, θα διορθώσει το διαθλαστικό σφάλμα (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό, πρεσβυωπία).
Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και συνεχώς ελεγχόμενη. Σε κάθε κίνηση του ματιού το μηχάνημα του laser ακολουθεί την κίνηση ή σταματά αυτόματα. Σε όλη τη διάρκεια της επέμβασης, ο γιατρός σάς ενημερώνει για το κάθε βήμα της διαδικασίας ώστε σε καμμία περίπτωση να μην αισθανθείτε ανησυχία.
• Η ανάρρωση μετά την επέμβαση είναι γρήγορη, ανώδυνη και χωρίς επιπλοκές. Για την πλήρη αποκατάσταση της όρασης χρειάζονται λίγες ημέρες για την μέθοδο trans PRK και 24 ώρες για το femto-LASIK.  Η μετεγχειρητική φροντίδα και αγωγή με τα κατάλληλα κολλύρια, οι οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε τις πρώτες ημέρες και τι να αποφύγετε καθώς και η τακτική παρακολούθηση τον πρώτο καιρό μετά την επέμβαση είναι μόνο όσα πρέπει για να χαρείτε την νέα σας όραση και έναν κόσμο με άλλα μάτια!

Για να ενημερωθείτε μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο τηλέφωνο 210.97.35.318

 

 

 

 

 

Για να ενημερωθείτε μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο τηλέφωνο 210.97.35.318
Χριστόφορος Γκουντής MD
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Ιατρείο: Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 32 , ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΤΤΙΚΗ
[email protected]
www.cgoudis.gr

Comments are closed.